Георги Свиленски: С номер 18 получихме ясна задача – първо място и осем евродепутати

„С номер 18 получихме ясна и конкретна задача от Централната избирателна комисия – първо място и осем евродепутати. Всичко друго е въпрос на работа и мобилизация от наша страна. С номер 18 българските граждани имат възможност да гласуват за една справедлива България”. Това заяви председателят на Националния предизборния щаб на БСП и зам.-председател на ПГ на „БСП за България” Георги Свиленски в ЦИК.
По думите на Христо Проданов, моделът от последите 10 години, който разяжда държавните и общинските системи в България, може да бъде променен. „С номер 18 на европейските избори ще дадем начало на този процес, в който България ще се освободи от порочното  управление”, категоричен бе той.
„Който си поставя високи цели, той ги постига”, каза от своя страна народният представител от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов. По думите му с номер 18 на европейските избори БСП ще посрещне предизвикателствата, които поставят българските граждани. „Разбира се, ще отговорим на предизвикателствата с победа”, заключи Иванов.